Marcel Haerkens

jazzOUT! in Heerlen
16 november 2017Onder de noemer Heerlen Jazzt is november voor de tiende maal tot jazzmaand gebombardeerd. Naast workshops en expo’s is er vooral veel muziek. Wereldtoppers, prijswinnaars, aanstormende talent en regionale artiesten wisselen elkaar af. Zwaartepunt ligt echter op het festival jazzOUT!, dat dit jaar op 18 november zijn lustrumeditie viert in het Parkstad Limburg Theater.
Openluchttheater Valkenburg
31 augustus 2017Het feeërieke openluchttheater in het Limburgse Valkenburg is al langer een vast adres voor liefhebbers van toneel, klassieke muziek, opera, jazz, wereldmuziek, rock ’n’ roll, pop en wat dies meer zij. Donderdag 31 augustus kunnen ook de americana- en bluesfans hun hart ophalen tijdens de eerste editie van Southern Roots Open Air.
Doyle Bramhall II
03 mei 2017Vrijdag 5 en zaterdag 6 mei is het weer smullen geblazen aan de Meijelsedijk in Ospel. Voor de 32ste keer transformeert het Limburgse dorp twee dagen lang tot een waar bluesparadijs voor de fijnproever. Maar liefst tweeëntwintig acts uit binnen- en buitenland zullen komend weekend aantreden.
Kyla Brox, First Lady Of British Blues
23 maart 2017Zaterdag 25 maart staat Parkstad Limburg Theaters in het teken van de Southern Bluesnight. Het festival brengt bluestoppers samen tijdens unieke ontmoetingen op drie podia in Theater Heerlen.
Michael de Jong
11 januari 2017Bij weinig singer-songwriters is het werk zo nauw verweven met het privéleven als bij de getormenteerde Michael de Jong. Zijn recent verschenen album ‘Requiem For The Lonely’ is het veelzijdigste en misschien wel beste van de in Dordrecht residerende Amerikaanse Nederlander.
Matt Andersen
19 oktober 2016Zaterdag 22 oktober staat TivoliVredenburg in Utrecht weer in het teken van authentieke en eigentijdse rootsrock, blues, soul, country, folk, rockabilly en wat dies meer zij. Het dak gaat er op deze derde editie van Ramblin’ Roots gegarandeerd af tijdens het concert van de Canadese gitaarbeul Matt Andersen en zijn band The Bona Fide.
Arno Adams
23 september 2016Arno Adams wordt zestig jaar en tevens is hij dertig jaar actief als zanger, componist en tekstdichter. Dit heuglijke feit wil hij delen met zijn fans door een muzikale trip te maken door zijn omvangrijke oeuvre. Het jubileumconcert onder de noemer “Arno wordt 60!” vindt vanavond plaats in Poppodium Grenswerk te Venlo.
Recensie
Coming Home van Julian Sas
13 maart 2016Spiritualiteit, vrijheid, de dreiging van godsdienstfanaten, het afscheid van een dierbare. Niet meteen onderwerpen die binnen de bluesrock veel aan bod komen, maar Julian Sas is dan ook niet de eerste de beste.
Bluesdiva Shakura S’Aida
10 maart 2016Optredens om alleszins reikhalzend naar uit te kijken. Shakura S’Aida mag dan buiten de scene nog niet zo bekend zijn, ze heeft een stem die de genres jazz, blues, soul en rock moeiteloos aankan. Morgen staat ze in Heerlen, volgende week in Rotterdam.
Recensie
Johnny Clark: Never For Granted
25 augustus 2015Naast het feit dat Hans Klerken alias Johnny Clark bekend is als het speerpunt van The Bullfrog Blues Machine, speelde hij als uitzendkracht ook met legio anderen samen onder wie Dede Priest. Op deze een klein half uur klokkende ep schreef zij mee aan twee teksten.

Pagina's

Subscribe to RSS - Marcel Haerkens