Een hemels uur op Pinguin Radio

11 april 2017

Vanavond is er weer een uur lang Heaven op Pinguin Radio. Iedere dinsdagavond van 22 tot 23 uur. Kunt je niet luisteren, niet getreurd. Alle wekelijkse uitzendingen zijn te beluisteren als podcast. Ga daarvoor naar Pinguin Radio.

Vanavond is muziek te horen van onder anderen The Sadies feat. Kurt Vile, Amber Run, Timber Timbre, The Band of Heathens en Surfer Blood te horen. Een breed aanbod van tijdloze popmuziek, met oud en nieuw talent, precies zoals je van Heaven mag verwachten.

Pinguin Radio is te beluisteren via internetradio en KPN ITV (kanaal 828). Of via de website: www.pinguinradio.com. De podcasts van de het hemelse radiouur vind je op de site van Pinguin Radio (zoek op ‘heaven podcast’ en ze verschijnen in beeld). Nog eenvoudiger is het je te abonneren op Mixcloud. Je kunt de podcasts dan beluisteren op je eigen smartphone. Uiteraard wel even de gratis app downloaden.

Pinguin Radio en Popmagazine Heaven zijn partners in crime omdat we twee belangrijke eigenschappen: een passie voor kwaliteit en een onafhankelijke opstelling. Overdag draait Pinguin Radio non-stop muziek zonder reclame en zonder praatjesmakers, voor de meer dan gemiddeld in popmuziek geïnteresseerde luisteraar met een brede smaak en een open mind.

Veel van de gedraaide muziek is afkomstig van albums die in ons magazine worden besproken. Met iedere twee maanden meer dan 100 recensies blijf je up to date. Daarnaast telt iedere Heaven uitgebreide interviews met favoriete artiesten. In het nummer dat aanstaande vrijdag verschijnt (2017 #3) onder anderen Chuck Prophet, Valerie June, Joep Beving, Danny Vera, Jesca Hoop, Over The Rhine en Madness & The Upsessions.