Artikelen

Myrkur: Folkesange
23 maart 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement!
Jack Poels: Blauwe Vaer
20 maart 2020Vandaag verschijnt Blauwe Vear de derde single en tevens titeltrack van het eerste soloalbum van Jack Poels, de voorman van Rowwen Hèze. De single is nu overal online te beluisteren, het album verschijnt 27 maart. Vanaf 1 mei gaat Jack Poels op tour door Nederland.
Roots of Heaven
19 maart 2020Het eendaagse rootsfestival Roots of Heaven dat op Eerste Paasdag zou plaatsvinden in het Haarlemse Patronaat wordt verplaatst van 12 april naar 25 juni. Dit omdat de kans dat de ‘lockdown’ in verband met het coronavirus zal worden verlengd na 6 april op dit moment niet denkbeeldig is. Het goede nieuws is dat de headliners Claw Boys Claw, TaxiWars en Birds of Chicago hebben toegezegd dat zij ook in juni aanwezig zullen zijn. Voor sommige andere acts wordt vervanging gezocht.
Pokey LaFarge: Rock Bottom Rhapsody
18 maart 2020De eigenzinnige Pokey LaFarge komt met nieuw een album en mogelijk – maar op dit moment is dat door de coronaperikelen natuurlijk wat onzeker – eind april voor een paar optredens naar Nederland en België. En de muziek belooft wat, want een verhuizing van de Midwest naar Los Angeles werd hem bijna fataal.
King Solomon Hicks: Harlem
16 maart 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement! Het nummer met The Kik op het omslag en onder meer interviews met John Prine en The Slow Show ligt in de (betere) kiosk en platenwinkel.
coronavirus
13 maart 2020Het live-circuit wordt zwaar getroffen door het coronavirus. De meeste podia hebben hun programma in ieder geval tot en met 31 maart moeten opschorten. Optredens zijn afgelast of worden verplaatst.
Kerri Powers
11 maart 2020Zaterdag 14 maart staat Parkstad Limburg Theaters in Heerlen weer in het teken van de Southern Bluesnight. Tijdens deze 24e editie vertegenwoordigen elf acts verdeeld over drie zalen en de wandelgangen een dwarsdoorsnede van het blueslandschap waarin traditie en vernieuwing hand in hand gaan.
Anna Tivel & Jeffrey Martin
10 maart 2020Anna Tivel en Jeffrey Martin zijn twee Amerikaanse singer-songwriters die ieder een eigen carrière hebben, maar ook vaak optreden als duo. Beiden zijn tekstdichters van hoog niveau met ieder een heel eigen kijk op de wereld. Voor de optredens in de Melkweg (18 maart) en LuxorLive, (19 maart) hebben we 2 x 2 tickets in de aanbieding. Onder het motto, wie zich laat horen…
Caroline Rose: Superstar
09 maart 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement! Het nieuwe nummer met The Kik op het omslag en onder meer interviews met John Prine en The Slow Show ligt in de (betere) kiosk en platenwinkel.
Bombay Bicycle Club
06 maart 2020Elke dag ga ik twee uur lang een imaginair pad af op mijn hometrainer. Een mix van nieuwe en gouwe ouwe liedjes op mijn iPod houden de vaart er in. Een keus uit de liedjes van de maand februari.

Pagina's