Eddie Aarts

A Toda Cuba Le Gusta van Afro Cuban All Stars
24 januari 2019A Toda Cuba Le Gusta van Afro Cuban All Stars is geremasterd en opnieuw uitgebracht. Daarom komt het Cubaanse gezelschap, dat altijd wat in de schaduw is gebleven van Buena Vista Social Club, binnenkort voor twee optredens naar ons land. Voor het concert in Q-Factory in Amsterdam geven we 2 x 2 tickets weg. Voor wie de Cubaanse muziek uit de ‘gouden jaren’ nog weer eens live wil meemaken.
Recensie
David Byrne op Down The Rabbit Hole
01 juli 2018Byrne is voor het eerst sinds 2009 weer op tournee. De net als zijn recente album American Utopia genoemde onderneming, die hij aankondigde als ‘zijn meest ambitieuze sinds de ‘Stop Making Sense’-tour van Talking Heads’, voerde hem ook naar Down The Rabbit Hole, waar hij gisteravond zijn enige Nederlandse show gaf.
Cachaito: Cachaito
19 juni 2018“Verrassenderwijs brengt World Circuit de solo-cd van Orlando Lopez, de bassist op bijna alle opnames van de Buena Vista Social Club en spin-offs, niet onder Buena Vista-vlag uit. Wat uit commercieel oogpunt een misser mag lijken (B.V.S.C. = bestseller) is artistiek de enig juiste keuze, want terwijl het in de ‘Club’ vooral draait om traditionele Cubaanse muziek, kijkt Lopez graag verder dan zijn strijkstok lang is.”
04 april 2018Aanstaande vrijdag presenteert Heaven samen met het Patronaat Roots of Heaven. Plaats van handeling uiteraard het Patronaat in Haarlem. Het belooft een prachtige avond te worden met optredens van onder meer Blitzen Trapper, Douglas Firs, Baptiste W. Hamon Dan Bern en Jim Keaveny. (foto Han Ernest)
Bob Marley
21 juni 2017Toen Bob Marley en zijn entourage in 1976 het voor zondag 5 december geplande Smile Jamaica concert op touw zette, kon hij niet bevroeden welke drastische wending dit zo positief bedoelde initiatief zijn leven zou geven.
Recensie
'Unsongs' van Moddi
18 oktober 2016Al sinds Moddi ons in 2011 te woord stond weten we dat de Noorse muzikant is gezegend met een karrenvracht talent en minstens even veel principes. Korte reisverslagen maakten de afgelopen jaren duidelijk dat hij in alle windstreken speurde naar verhalen van en over collega’s wier principes hen in de problemen brachten.
JJ Grey
01 oktober 2016Liefhebbers van een hete gumbo vol blues, soul, funk en andere typisch zuidelijke ingrediënten, komen bij JJ Grey & Mofro volop aan hun trekken. Binnenkort trekken deze rootsrockers uit de swamps van Noord-Florida weer door ons land. Voor het concert van 8 oktober in Doornroosje te Nijmegen geeft Heaven 2x2 gratis kaarten weg.
20 januari 2015Op maandag 23 februari brengen JJ Grey & Mofro hun nieuwe album uit. Hier is een exclusieve preview te bekijken van ‘Ol’ Glory’, dat weer een soulvolle mix bevat van blues, rock, funk, gospel, gumbo en soul. Twee jaar geleden sprak Eddie Aarts met de sympathieke zanger.
24 juli 2014Als geen ander weet Bunny Wailer de magie van The Wailers op te roepen. Hij is hier zelden. Reggaeliefhebbers spoeden zich dan ook naar de hoofdstedelijke poptempel Paradiso, waar hij donderdag 31 juli een concert geeft.
04 mei 2012

Op 10 mei gaat in een select aantal Nederlandse filmzalen de spraakmakende biografische documentaire ‘Marley’ in première. Reggaespecialist Eddie Aarts ging naar de voorvertoning.

Subscribe to RSS - Eddie Aarts