Benefietconcert voor Joep Pelt

16 februari 2012

Het benefietconcert voor Joep Pelt (zie blog van 10 februari op deze site) vindt plaats op dinsdagavond 13 maart in de Melkweg in Amsterdam. Het neusje van de zalm van de Amsterdamse muziekscene geeft acte de presence. De opbrengst van de avond gaat naar de zwaar getroffen muzikant.

Zanger/guitarist Joep Pelt was met zijn vrouw Hester betrokken bij een zwaar auto-ongeluk in Zuid-Afrika. Hester kwam daarbij om het leven. Joep zelf verkeerde lang in kritieke toestand en onderging intensieve medische behandeling.

Onmiddellijk na het bekend worden van het vreselijke nieuws stak een aantal vrienden de koppen bij elkaar en ontstond het idee voor een benefietavond. De Melkweg bood zich aan als locatie. Alle artiesten treden belangeloos op en hopen met het geld dat zo wordt opgehaald bij te dragen aan Joeps herstel. De zanger zelf, die nog altijd in een Zuid-Afrikaans ziekenhuis ligt, hoopt er zelf bij te kunnen zijn.

Benefiet voor Joep Pelt

Met: The Ex, Typhoon, Benjamin Herman, Tim Knol, Harry Sacksioni, Perquisite, Moke, Lucky Fonz III, T.S. Galloway, Mdungu, Arthur Adam en MPS Pilot

Presentatie: Jaap Boots

Dinsdagavond 13 maart in de Melkweg, Amsterdam; zaal open 19.00 uur, aanvang 20.00 uur

Entree 15 euro (geen lidmaatschap)

Komt allen, wie Joep een warm hart toedraagt