Conversations with Nick Cave

19 februari 2019

Na een uiterst succesvolle tour door Australië en Nieuw-Zeeland staat Nick Cave met zijn ‘Converstations with Nick Cave’ eind mei in Het Concertgebouw in Amsterdam, in TivoliVredenburg in Utrecht en in De Roma in Antwerpen. Tijdens deze avonden beantwoordt Cave vragen van het publiek en speelt hij zijn meest geliefde nummers op piano. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 21 februari 10:00 uur en kunnen alleen op naam gekocht worden*.

Nick Cave omschrijft de avonden als ‘een oefening in verbinding’. Geen enkel onderwerp is taboe: het publiek wordt aangemoedigd om vrijmoedig en onbevangen te zijn en prikkelende vragen te stellen. De verstandhouding tussen Cave en zijn publiek is altijd open en intens geweest. Tijdens zijn recente concerten met The Bad Seeds, ze waren headliner op Down The Rabbit Hole afgelopen jaar, raakte Cave geïnspireerd om deze onconventionele, ongefilterde, en niet-geregisseerde avonden in het leven te roepen. ‘I thought that a direct conversation with the audience might be valuable - in the recent live shows we have all shown a kind of willingness to open up.’

Conversations with Nick Cave: zondag 26 mei in Het Concertgebouw, Amsterdam; maandag 27 mei in TivoliVredenburg, Utrecht; woensdag 29 mei in De Roma, Antwerpen.

* Kaarten gaan donderdag 21 februari 10:00 uur in de voorverkoop via de websites van de zalen en www.nickcave.com. Let op, tickets (maximaal 4 per koper) kunnen alleen op naam worden gekocht en zijn niet overdraagbaar. Zonder geldig ID met overeenkomende naam op het (e-)ticket óf de naam die bij het scannen wordt weergegeven, wordt geen toegang verstrekt bij dit concert. Heb je ook een ticket voor iemand anders gekocht, zorg dan dat jullie de avond van het concert samen naar binnen komen.