The Dubbeez denderen door

15 juni 2018

Vandaag verschijnt de nieuwe single – met video ­ I Love Me van The Dubbeez. De Amsterdamse reggaeformatie gaf met het debuutalbum Peace, Love & Dub een uitmuntend visitekaartje af: goede reggae heeft nog altijd een universele aantrekkingskracht.

Als winnaars van de World Reggae contest gingen deuren voor ze open. Letterlijk, want ze konden hun debuutalbum opnemen in de wereldberoemde Tuff Gong studio van Bob Marley himself. The Dubbeez zijn ook de eerste en enige Nederlandse act die is getekend door het legendarische Tuff Gong-label. De band speelde al meerdere keren op Jamaica en stonden in het voorprogramma van Lee ‘Scratch’ Perry en andere reggae-iconen zoals binnenkort bij de optredens van Ziggy Marley.

De band heeft een druk tourschema en zal de komende tijd de zien zijn op diverse podia: 24 juni op Parkpop, Den Haag; 30 juni in Élysée Montmartre, Parijs (Ziggy Marley support); 8 juli op Amsterdam Roots, Amsterdam;8 juli in Annabel, Rotterdam (Ziggy Marley support); 13 juli op Afro-Latino, Bree (B); 14 en 15 juli op Rastaplas, Zoetermeer; 24 augustus op de Uitmarkt, Amsterdam 7 september in Bibelot, Dordrecht; 6 oktober in P60, Amstelveen; 9 november in LuxorLive, Arnhem; 8 december in De Flux, Zaandam.