Een hemels uur op Pinguin Radio

7 februari 2017

Vanavond is er weer een uur lang Heaven op Pinguin Radio. Van 22 tot 23 uur hoor je Frank Zappa & The Mothers Of Invention, Patricia Kaas, Stephen Fearing, Emma Ruth Rundle, Joyce Manor en nog veel meer. Pinguin Radio is te beluisteren via internetradio en KPN ITV (kanaal 828). Of via de website: www.pinguinradio.com.

Eerdere afleveringen van ons radio-uur – met zoals je van Heaven mag verwachten een mix van oude en nieuwe nummers, van bekend en onbekend talent – zijn te beluisteren als podcast. Die vind je terug op de site van Pinguin Radio (zoek op ‘heaven podcast’ en ze verschijnen in beeld). Nog eenvoudiger is het je te abonneren op Mixcloud. Je kunt de podcasts dan beluisteren op je eigen smartphone. Uiteraard wel even de gratis app downloaden.

Pinguin Radio en Popmagazine Heaven zijn partners in crime omdat we twee belangrijke eigenschappen: een passie voor kwaliteit en een onafhankelijke opstelling. Overdag draait Pinguin Radio non-stop muziek zonder reclame en zonder praatjesmakers, voor de meer dan gemiddeld in popmuziek geïnteresseerde luisteraar met een brede smaak en een open mind.

Vrijdag verschijnt het nieuwe nummer van ons magazine (2017 #2). Met interviews met Tangarine, Blaudzun, The Kik, Martha Wainwright, Tift Merritt, Kandace Springs en nog veel meer. En natuurlijk de tweemaandelijkse muziekdosis in de vorm van meer dan 100 albumrecensies.