Gratis naar JJ Grey & Mofro

22 oktober 2012

Wegens succes geprolongeerd. Hij was hier al dit voorjaar, de swampy bluesrocker John Grey met zijn band Mofro, dit najaar geeft hij nog eens twee concerten. Voor het optreden in Doornroosje op 18 november in Nijmegen hebben we twee keer twee vrijkaartjes in de aanbieding.

“Ondanks hun eerder uitgebrachte albums zijn JJ Grey & Mofro nog een redelijk goed bewaard geheim in Europa. In hun thuisland Amerika tourt de band gemiddeld acht maanden per jaar en in Europa waren ze nog niet zo vaak te zien”, schrijft Doornroosje.

John Grey is afkomstig uit Jacksonville, Florida. Een streek die gekenmerkt wordt door water, kreken en moerassen. De swampy muziek van JJ Grey & Mofro doet denken aan die Tony Joe White. Op een prachtige wijze vermengen ze rock en soul met rhythm and blues. De warme stem van John Grey is sterk en soulvol en daarbij speelt hij ook nog eens uitstekend gitaar en mondharmonica. En hij heeft een grote live-reputatie. 

JJ Grey & Mofro live: 18 november Doornroosje, Nijmegen € 14 euro.

Heaven heeft twee keer twee vrijkaartjes in de aanbieding voor wie het antwoord weet op de vraag wat ‘mofro’ betekent. E-mail naar louis.nouws@gmail.com