Hallo mensen van de HEAVEN

20 december 2019

Heaven bestaat 20 jaar. Reden voor een feestje! Met optredens van Jack Poels, die liedjes van zijn soloalbum presenteert met BJ Bartmans en Jan Hendriks als begeleiders, I Am Oak en Judy Blank. Jij kunt daar bij zijn. Gratis! We geven namelijk tickets weg aan abonnees – ook nieuwe.

Wat moet je doen? 

Stuur een mail naar redactie@popmagazineheaven.nl met je favoriete HEAVEN-anekdote. De leukste / gekste / ontroerendste verhalen worden beloond met 2 tickets voor ons jubileumconcert.

Paul Verdonk: Allereerst gefeliciteerd met jullie prachtige blad. Een bron van muziekkennis waar je het lang niet altijd mee eens hoeft te zijn, want laten we wel zijn, over muziek valt te twisten, of op zijn minst van mening te verschillen. Blijft lekker om te bladeren, te laven, te luisteren, te lezen. Zijn we niet allen muziekfeitjesfetisjisten dat we een blad als Heaven in de lucht houden. Trends komen, trends gaan, maar er blijft altijd een HEAVEN bestaan! Tot zover het veren-in-de-reet-steken, tijd voor de anekdote.

Het verhaal begint een aantal jaar geleden, met een aankondiging op Facebook van een oud-collega die een tuinfeest geeft. In Spankeren, of all places, met medewerking van… Johnny G. Wie, hoor ik diverse hersens kraken. Wel, google even en vindt een column uit 2014 over dit geheel. Ik had mijn held gezien en gehoord, en zelfs gesproken! Gaaf, denk je dan mooi verhaal. Een paar maanden later word ik door Geert Henderickx gemaild, naar aanleiding van deze column. Of ik via die kennis aan het adres van Johnny G kon komen, want hij organiseerde een optreden van Graham Parker & the Rumour. Die had voorgesteld Johnny G als voorprogramma uit te nodigen, maar ja, waar vind je die man… Gelukkig kon ik hem berichten dat zijn collega Bram van Schaik ook op de column had gereageerd. Hij had contact gehad met Johnny G en een tourtje georganiseerd. Aldus was alles weer geregeld, de contacten gelegd, en een optreden geboekt. Dit alles had als prettig gevolg dat ik op een mooie avond in Paradiso een volgende generatie met de onvolprezen Johnny G én Graham Parker and the Rumour kennis kon laten maken. De zoon van mijn beste vriend had zich netjes ingeluisterd en was vooral gecharmeerd van Graham Parker. Hij stelde dat de Stones nog een puntje konden zuigen aan de overtuiging en het enthousiasme waarmee oud en nieuw repertoire gebracht werden. We hadden een onvergetelijke avond, alweer ruim vijf jaar geleden. En dat alles had zonder Heaven (en een beetje Facebook) nooit kunnen gebeuren.

Wim van Hoof: Ik ben vanaf nummer 1 lid van Heaven, dus trouw en blij met jullie prachtige blad. Jack Poels zette met Rowwen Hèze destijds onze manege geheel op z’n kop, het meest succesvolle optreden in de 15 jaren dat we Sneeuwpop organiseerden. Ik hou van americana en mooi dat Jack nu een soloalbum gemaakt heeft en uiteraard ben ik benieuwd hoe dat live klinkt en uiteraard is Baartmans een meestergitarist met veel creativiteit.

Mariska van Velsen: Ik heb door jullie magazine heel veel mooie artiesten leren kennen. Judy Blank bijvoorbeeld. Wat een talent en jullie geven haar een plaats in jullie magazine. Een nieuw aanstormend talent krijgt die kans bij jullie en dat is mooi! Ik vind haar fantastisch en ik heb haar echt ontdekt door jullie magazine en inmiddels meerdere keren live mogen zien! Daarom lees ik Heaven! Want er bestaat geen ander magazine voor de muziek waar ik zo van hou. Dank voor alle mooie artikelen! Ik ben en blijf een tevreden lezer. 

Wil je ook in aanmerking komen voor vrijkaarten voor die mooie zondagmatinee met Jack Poels en anderen op 5 januari in TivoliVredenburg? Stuur ons dan een mooie anekdote of gedachte. Abonnees hebben een streepje voor. Maar het mooie is dat je gewoon nog abonnee kunt worden. Inzendingen naar redactie@popmagazineheaven.nl. Wel graag nog voor de Kerst.