Heaven presents: bijzondere matinee

14 november 2011

De winnaars van de vrijkaartjes voor de Heaven presents matinee aanstaande zondag in Theater Kikker Utrecht zijn bekend. Wie mee heeft gedongen en nog niets heeft gehoord, moet er dus helaas vanuit gaan dat hij of zij niet tot de gelukkigen behoort. Maar niets belet u een kaartje te kopen voor wat een bijzondere middag belooft te worden.

Voor wat deze matinee te bieden heeft, is een kaartje van 15 euro een koopje. Niet alleen wacht u optredens van drie zeer talentvolle en intense singer-songwriters: de mogelijk van The Prayer Boat bekende Emmett Tinley, zijn Engelse collega Ed Laurie en de Nederlander Marten de Paepe. Alle drie hebben net zeer goed ontvangen albums uitgebracht. En als dat al niet voldoende reden is de zondagmiddag in het knusse Theater Kikker door te brengen, is Plato er met een cd-stand en wordt er voor enkele versnaperingen gezorgd. Bovendien kunt u – eindelijk (sic) – ook eens spreken met de mensen achter Heaven, want de voltallige redactie geeft acte de présence.

Zorg dus dat u erbij bent, zondag 20 november in Theater Kikker, Ganzenmarkt 14 in Utrecht. Zaal open 14.00 uur. Start optredens 14.30 uur, met tussendoor pauzes.

Kaartjes kunt u het best vooraf kopen. Op de middag zelf zijn ze alleen tegen contante betaling verkrijgbaar. Zo lang de voorraad strekt uiteraard.