Heaven presents: Odetta Hartman

23 november 2018

Met trots presenteren we samen met TivoliVredenburg de jonge Amerikaanse singer-songwriter Odetta Hartman. Op donderdag 28 februari in de sfeerrijke Club Nine!. De ticketverkoop start vandaag.

Odetta Hartman maakt americana voor de avontuurlijke muziekliefhebber. Ze brengt een unieke mix van folky bluegrass met moderne soundscapes, beats en synths. Hartman is gezegend met een tijdloos stemgeluid en een groot muzikaal talent: ze speelt alle instrumenten op haar dit jaar verschenen Old Rockhounds Never Die.

Uit de recensie van het album in Heaven:

Hoewel haar eerste ep al zes jaar geleden uitkwam, is Old Rockhounds toch pas het tweede volwaardige album van de New Yorkse. Met vijftien tracks lijkt deze plaat een stuk voller dan haar twee jaar gelden verschenen 8-tracks debuut 222. Dat is maar betrekkelijk, aangezien er nu de nodige stukken bij zitten van amper een minuut of korter, die de vorige keer ontbraken. Net als op haar voorganger creëert Hartman, gebruikmakend van traditionele instrumenten (banjo), een sound die iets onmiskenbaar ouderwets in zich draagt maar tegelijkertijd, door de inzet van moderne elektronica en een moderne opbouw van de liedjes, iets heel moderns heeft. Het bezorgt Old Rockhounds Never Die een fascinatie die je niet snel loslaat en heel authentiek overkomt. Pieter Wijnstekers

Odetta Hartman live: donderdag 28 februari in TivoliVredenburg, ism Popmagazine Heaven.