Heaven trakteert: 3x2 kaarten voor festival Once In A Blue Moon

10 augustus 2018

Het Amsterdamse Bos is zaterdag 25 augustus het toneel van het eerste festival Once In A Blue Moon. Heaven is mediapartner. We geven zes kaarten, drie keer twee, weg voor het voortreffelijk bezette festival.

De nieuwe Heaven, vandaag verschenen, bevat een special rond Once In A Blue Moon, met interviews – DeWolff, The Dawn Brothers, I’m With Her – en portretten van de acts. Tim Knol, die twee keer optreedt, solo en met de Blue Grass Boogiemen, vertelt wie hij in ieder geval wil horen die dag.

De zes kaarten zijn gratis, maar de winnaars moeten wel iets doen voor een dag americana, blues, roots en rock in het Amsterdamse Bos.

We duiken even de geschiedenis in. Een van de oudste americanafestivals, inmiddels vervangen door Ramblin’ Roots, was Blue Highways, in muziekcentrum Vredenburg. Toen dat pand tegen de vlakte ging voor de nieuwbouw van Vredenburg, later TivoliVredenburg, verhuisde Blue Highways naar een Vredenburg-locatie aan de stadsgrens van Utrecht.

De vraag voor de gratis kaarten: hoe heette die locatie in de volksmond? Antwoorden vóór 18 augustus naar redactie@popmagazineheaven.nl