home

Bewaar je ticket
09 april 2020Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.
John Prine
08 april 2020De legendarische singer-songwriter John Prine is dinsdag 7 april in Nashville overleden aan complicaties ten gevolge van covid-19. Zijn gezondheid was al broos. We zijn blij dat we nog maar twee Heavens geleden een mooi interview met hem in ons blad hadden, geschreven door John Oomkes. Het moet een van de laatste interviews zijn geweest van Prine. U kunt het hier in zijn geheel terug lezen.
Koos Gijsman
07 april 2020Afgelopen woensdag overleed Heaven-collega Koos Gijsman. Een aantal medewerkers haalt herinneringen op aan deze markante persoonlijkheid. En er is een gedicht voor Koos.
 Matthews Southern Comfort – The New Mine
06 april 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement!
Bill Withers
03 april 2020Vandaag is bekend geworden dat soulzanger Bill Withers maandag 30 maart in Los Angeles is overleden. De zanger die veel gecoverde klassiers al Ain't No Sunshine, Lovely Day, Use Me en Lean On Me op zijn naam heeft staan, werd 81 jaar. Lean On Me groeide de afgelopen dagen in Amerika uit tot een solidariteitsanthem in tijden van corona. In 2010 stond in ons magazine een mooi overzichtsverhaal door Peter Schong. Als eerbetoon aan Bill Withers plaatsen we het – in iets verkorte vorm – op onze site
Koos Gijsman
01 april 2020Vandaag bereikte ons het droevige nieuws dat Heaven-medewerker Koos Gijsman is overleden. Koos was vrijwel vanaf het begin zeer sterk betrokken bij het wel en wee van ons blad. Zijn kennis van rootsmuziek en jazz was enorm en zijn passie voor muziek zo mogelijk nog groter.
Jerry Leger
31 maart 2020Net zoals veel artiesten en bands die hun tour en/of aankomende tours moeten uitstellen of afzeggen vanwege het aanstormende coronavirus, doen veel artiesten hun concert via facebook. Jerry Leger is een van deze artiesten. Vanavond speelt hij voor de Nederlandse en Belgische fans en muziekliefhebber.
Pinguin radio logo
31 maart 2020Ook dit jaar kun je stemmen op de Top van de IJsberg van Pinguin Radio, de 150 beste songs uit de popgeschiedenis. Ga naar de site van het webstation, stel jouw songs voor, en beluister het eindresultaat op Tweede Paasdag, maandag 13 april. We zitten dan toch nog met zijn allen in lockdown.
Jack Poels: Blauwe Vear
30 maart 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement!
Myrkur: Folkesange
23 maart 2020Popmagazine Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Met meer dan 100 albumrecensies en boeiende interviews is Heaven het blad om je muziekpassie te verdiepen. Heaven is te koop in de (betere) bladenkiosk en platenzaak. Nog beter: neem een abonnement!

Pagina's