Jubileumconcert: 20 jaar HEAVEN

26 november 2019

Ons magazine bestaat 20 jaar. We vieren dit feestelijk jubileum met onder anderen Jack Poels, Judy Blank en I Am Oak op zondagmiddag 5 januari 2020 in Utrecht in samenwerking met TivoliVredenburg.

Het zal een middag zijn met genodigden, maar we willen fans van Jack Poels, I Am Oak en Judy Blank de kans niet ontnemen hun favorieten in een feestelijke akoestische setting aan het werk te zien. Een deel van de tickets is te koop voor €15. Wacht niet te lang, want het aanbod is beperkt.

Abonnees van Heaven – ook zij die dat nog willen worden – maken kans op gratis tickets. Hoe? Dat zullen we de komende tijd kenbaar maken via onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Het wordt een feestelijke middag vol nieuwe muziek.  Zo houden Jack Poels en BJ Baartmans liedjes ten doop van het binnenkort te verschijnen eerste soloalbum van Jack. Ze namen dat samen op in de intieme setting van Baartmans’ studio. In een interview vooraf licht de voorman van Rowwen Hèze de liedjes toe.

Het magische Utrecht folkkwartet I Am Oak speelt werk van Osmosis, een nieuw hoogtepunt in de bijzondere wereld van muzikant Thijs Kuijken, die als geen ander het verlangen naar rust en natuur kan verklanken.

Tot slot presenteert Judy Blank presenteert nummers van haar nieuwe ep Morning After, het vervolg op het succesvolle album Morning Sun.

Naast muziek is er interessante merchandise en exposeert fotograaf Han Ernest foto’s uit de serie ON THE ROAD en portretfoto’s die eerder in Heaven stonden. Ook die zijn te koop.

An Acoustic Sunday Afternoon – 20 jaar Heaven: zondag 5 januari van 14.00 uur tot 18.00 uur, in Tivolivredenburg Pandora, Utrecht. Tickets zijn à € 15.00 (inclusief servicekosten en garderobe).