Mechelse Femke wint tickets La Truite Magique

22 juli 2015

Lichte verwarring bij de jury toen een vlotte reactie uitbleef. Zou de beoogde winnares van twee Magic Combi Tickets voor het festival La Truite Magique in de Belgische Ardennen dan toch geen prijs stellen op haar prijs? Maar nee, uit een halsoverkop gestuurd sms’je bleek het tegendeel.

Femke Nuttin uit Mechelen, zij wint de prijs, is kamperen in Herbeumont (‘heel mooi, onder een brug’). Dat komt goed uit, want straks mag ze wéér kamperen. Een weekend lang zelfs, onderwijl de tweede editie savourerend van dit kleinschalige festival in een mooi dal in de buurt van Houffalize. Dat begint op 14 augustus met Tiny Legs Tim en sluit 16 augustus af met Yellowstraps. Tussendoor heeft ze dan 23 optredens kunnen zien, van Afterpartees via Steve Gunn en Mister and Mississippi tot zZz.

Femke had – uiteraard – het juiste antwoord (het hotel La Truite d’Argent van festivalorganisatoren Henja en Bob telt acht gastenkamers) maar bovendien een aandoenlijk verhaal. ‘Vorig jaar heb ik het beste verjaardagscadeau ever gekregen van mijn liefste partner. Hij had een verrassingsweekendje geregeld, dit samen met mijn beste vrienden/innen en hij nam me geblinddoekt mee naar La Truite Magique... Tranen met hopen natuurlijk!’ Ja, dan houden wij het ook niet meer droog natuurlijk. Die partner is nog altijd Wietse Swalus en hij mag nu met zijn lief mee – zonder blinddoek.

Alle inzenders bedankt. Jullie kunnen alsnog via de festivalsite een kaartje kopen.