Met Heaven naar A Walk About Music

22 augustus 2018

Zondag 28 oktober treedt een keur aan singer-songwriters en bands op in het historische centrum van Edam tijdens A Walk About Music. Met muziek die teruggaat naar de eenvoud: klein, intiem en 100% akoestisch! Heaven geeft 3 x 2 vrijkaarten weg.

Het festival is een begrip in Edam en – verre – omstreken. Het wordt inmiddels voor de negende keer georganiseerd. De eerste namen zijn ook bekend gemaakt en het belooft een topeditie te worden met onder meer de Mastersons (USA) Gregory Page (USA), Jerry Leger & the Situation (CAN), Abe Partridge (USA) en Garrett T Capps (USA). Kaarten à € 17,50 (ex fee) en zijn te koop via www.harmonie-edam.nl en bij alle Primera winkels. Om het festival intiem te houden worden er slechts 250 tickets verkocht. Meer informatie is te vinden op www.awalkaboutmusic.nl.

Voor bezoekers van deze site zijn er vrijkaarten te winnen (3x2). Laat ons weten hoe het nieuwe album van Gregory Page heet dat zaterdag 3 november ten doop wordt gehouden tijdens een speciale show in de Amsterdamse Amstelkerk. Antwoorden voor 30 augustus naar redactie@popmagazineheaven.nl