Naar Once In a Blue Moon

21 mei 2019

Zoals te verwachten viel was er heel veel belangstelling voor de vrijkaarten die we te geef hadden voor Once In A Blue Moon, het americanafestival dat zaterdag 24 augustus zijn tenten opslaat in het Amsterdamse Bos. Maar wat wil je ook met een line-up die niet alleen de pure rootsliefhebbers doet watertanden, maar ook nog eens in de smaak zal vallen bij het indie-publiek. Acts als EELS en Courtney Barnett zouden op een festival als Best Kept Secret niet misstaan.

Onze nieuwsbrieflezers konden aangeven voor wie ze naar OIABM zouden gaan. EELS werd veel genoemd, maar ook Israel Nash, Tyler Childers en Baptiste W. Hamon. De vijf winnaars die we gisteren geblinddoekt uit de doos hebben getrokken, hebben inmiddels de kaarten digitaal toegestuurd gekregen. Mocht je niets hebben ontvangen dan begrijpen we de teleurstelling. Het goede nieuws is echter dat er nog kaarten voor het festival te koop zijn.

We bedanken iedereen die heeft gereageerd. En… houdt de nieuwsbrief en onze site in de gaten, want er zijn geregeld vrijkaarten voor concerten te winnen.