Internetstation pinguinradio.com
19 december 2015Pinguin Radio, hét internetstation voor alternatieve muziek, heeft Louis Nouws van Heaven deze week als stationschef. De hele week worden nummers uit zijn hemelse 25 gedraaid en vanavond en donderdagavond is hij er te horen.
Recensie
The Gaslight Anthem
28 augustus 2015Wie van popconcerten houdt en niet van popfestivals moet gedurende de komkommermaanden flink op een houtje bijten. Maar nu het duister al om kwart over negen is gevallen, hoef ik niet langer op mijn honger te zitten. Zo waren er deze week eindelijk weer eens een paar binnenoptredens om naar uit te zien. Op naar country outlaw Sturgill Simpson en gewezen neo-punkband The Gaslight Anthem.
Cover Alabama Shakes
05 juni 2015Voor me ligt de drukproef van de geheel vernieuwde Heaven. Nog niet af en nog niet in kleur, wel duidelijk nieuw – en sterker en beter. Met op de cover in zwart-wit, maar dat hoort zo, Alabama Shakes. En onze nieuwe slogan: liefde voor tijdloze muziek.
Alabama Shakes
01 mei 2015Met hun debuutalbum 'Boys & Girls' braken de Alabama Shakes meteen wereldwijd door. Op de opvolger 'Sound & Color' kiezen ze niet voor de commerciële weg, maar zoekt de rootsband rond Brittany Howard het muzikale avontuur. “Niet iedereen reageerde gelijk enthousiast.”
Subscribe to RSS - Alabama Shakes