The Felice Brothers – Undress
30 augustus 2019Elke dag volg ik op mijn hometrainer twee uur lang een imaginair pad. Een mix van de nieuwste liedjes en gouwe ouwe houdt de vaart er in.
Recensie
Dr. John: The Atco Albums Collection Box Set
17 oktober 2017Een kloeke box met de eerste zeven albums van Dr. John in een geheel geremasterde versie, dat is nog eens een heuglijke gebeurtenis. En dat voor de uiterst schappelijke prijs van 35 euro: The Atco Albums Collection Box Set
Oumar Konaté: Live In America
24 juli 2017Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Vrijdag 11 augustus verschijnt het nieuwe nummer alweer.
Allen Toussaint
10 november 2015Afgelopen maandag is de New Orleans-muzieklegende Allen Toussaint overleden. In Spanje na een optreden tijdens zijn Europese tournee. Toussaint werkte vijf decennia als producer, liedjesschrijver en arrangeur voor onder meer Lee Dorsey, Irma Thomas, Aaron Neville, Dr. John en The Meters. Afgelopen juni gaf hij nog een optreden in de Amsterdamse North Sea Jazz Club.
Subscribe to RSS - Allen Toussaint