21 oktober 2014Een van de artiesten op Sunday Afternoon Meltdown is de Amerikaanse Amy Speace. Heaven interviewde haar vorig jaar na het verschijnen van het prachtige ‘How To Sleep In A Stormy Boat’.
18 oktober 2014Zondag 26 oktober presenteert Heaven in samenwerking met In the Woods en Continental Record Services het kleine maar fijne rootsfestival: ‘Sunday Afternoon Meltdown’. Om u lekker te maken kunt u hier van iedere artiest een nummer downloaden.
03 januari 2014

De Amerikaanse singer-songwriter Amy Speace leverde vorig jaar met ‘How To Sleep In A Stormy Boat’ een van de mooiste albums in het genre af. Geïnspireerd door releatieperikelen en de teksten van William Shakespeare. Binnenkort tourt ze uitgebreid door ons land.

20 september 2013

De grote Jimmy Webb voorspelde het: “Binnen afzienbare tijd is John Fullbright een begrip in de Amerikaanse muziekwereld.” Enige maanden later werd Fullbright als volstrekt onbekend artiest genomineerd voor een Grammy Award.

Recensie
04 juni 2013

Soms hoor je een liedje dat je diep van binnen raakt. Een flard van een zin, een betoverende melodielijn, een ontroerende stem. ‘The Sea & The Shore’ van Amy Speace, gezongen in een duet met John Fullbright, is van een onverklaarbare schoonheid.

Subscribe to RSS - Amy Speace