Andrew Bird: My Finest Work Yet
18 juni 2019Vanavond speelt Andrew Bird in een uitverkocht Paradiso. Heaven sprak de fijnbesnaarde singer-songwriter bij het verschijnen van zijn jongste album My Finest Work Yet eerder dit jaar. Het hele interview is te lezen in het magazine dat nu in de winkel ligt.
Peter Gabriel & Kate Bush
06 april 2017Wat is het mooiste gelegenheidsduet? Een samenzang die voortkomt uit een eenmalige of kortstondige samenwerking. Het is het onderwerp van de rubriek ‘De Tien…’ in de komende Heaven en levert een aantal prachtige titels op.
Andrew Bird: zanger, violist, fluiter
04 mei 2016“Ik wilde met ‘Are You Serious’ een album maken dat beter is dan al mijn voorgaande”, zegt Andrew Bird over de telefoon vanuit Savannah, Georgia aan de vooravond van een grote tournee die hem begin mei ook naar Amsterdam en Brussel brengt. Een nogal boude uitspraak van een muzikant op wiens oeuvre bijzonder weinig valt af te dingen.
18 september 2012

Toen Tift Merritt in 2002 debuteerde was ze een grote belofte in de countrymuziek. Haar album ‘Bramble Rose’ werd uitgebracht door het toen net opgerichte Lost Highway-label, een offshoot van Universal, dat ging voor kwaliteit en een groot publiek.

24 april 2012

“Ik haat clichés.” De Amerikaanse singer-songwriter Andrew Bird windt er geen doekjes omheen. “Ik hou er niet van om verhalen te herhalen. Dus ik doe er alles aan om de muziek te vermijden die anderen al maken.”

Subscribe to RSS - Andrew Bird