Recensie
Theaterttournee Avalanche Quartet met werk van Leonard Cohen
12 januari 2016Het Avalanche Quartet vertolkt op magnifieke wijze Leonard Cohen. De populariteit van de bejaarde bard is de laatste jaren alleen nog maar groter geworden en de vraag naar concerten van de hommagegroep rond Nits-voorman Henk Hofstede steeg navenant. Afgelopen zondag was de aftrap van een liefst drie maanden durende theatertournee.
18 november 2014Pim Kops, de toetsenist van De Dijk, fotografeert al vanaf zijn tienerjaren in de jaren zeventig. Hij drukt zijn foto’s ook zelf af. Vanaf 25 november exposeert hij foto’s van zijn Amsterdam in de Amstelkerk in diezelfde plaats.
Recensie
08 december 2013

Natuurlijk is het vloeken in de kerk, maar klinkt het Avalanche Quartet eigenlijk niet mooier dan Leonard Cohen zelf? Sinds oktober al tourt de hommagegroep rond Nits-voorman Henk Hofstede langs de kleine theaters van Nederland. Heaven doet daar op deze plek geregeld verslag van. Aflevering 3: Den Bosch.

19 november 2013

Nauwelijks publiciteit en toch volle zalen. De Leonard Cohen-tournee ‘Rainy Night House’ trekt meer mensen dan het Avalanche Quartet had durven hopen. Heaven volgt het viertal op weg naar eindstation De Kleine Komedie in Amsterdam. Aflevering 2: Culemborg.

11 oktober 2013

Het Avalanche Quartet legt zich toe op de vertolking van liedjes van Leonard Cohen. Tot eind december tourt de gelegenheidsgroep rond Nits-voorman Henk Hofstede door Nederland. Heaven doet daar op deze plek geregeld verslag van. Aflevering 1: Beusichem.

13 september 2013

‘Rainy Night House’ heet het tweede album van het Avalanche Quartet, de formatie rond Nits-zanger Henk Hofstede die zich toelegt op de vertolking van liedjes van Leonard Cohen. In oktober, november en december volgt een uitgebreide tour door ons land.

02 februari 2012

De Leonard Cohen-koorts is hoog opgelopen door het recent uitgebrachte album ‘Old Ideas’, naar we mogen aannemen zijn laatste studioalbum. De kritieken zijn lovend, of op zijn minst welwillend, want de status van de 77-jarige bard is nimmer zo hoog geweest.

Subscribe to RSS - Avalanche Quartet