Joe Henry: Thrum
30 oktober 2017Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. In het nieuwe nummer is veel aandacht voor americanafestival TakeRoot.
Recensie
Curtis Harding
31 oktober 2015“Next time I wanna see all of you motherfuckers dance.” Nee, nou wordt-ie helemaal mooi! Alsof wij voor hém moeten dansen en hij niet juist óns aan het dansen moet zien te krijgen. Curtis Harding schrok warempel een beetje van zichzelf en haastte zich te verzekeren dat hij desalniettemin best wel van ons allemaal hield.
New Fall Festival in Düsseldorf
26 oktober 2015Van woensdag 28 oktober tot en met zondag 1 november vindt in Düsseldorf, Duitsland voor de vijfde keer New Fall plaats. Een festival voor de gevorderde muziekliefhebber met een bijzonder concept.
13 november 2014Vanaf 20 november doet de Amerikaanse soulzanger Curtis Harding ons land aan voor zes optredens. Over de grote plas maakte de soulman uit Atlanta al indruk met zijn debuutalbum ‘Soul Power’.
Subscribe to RSS - Curtis Harding