Dawes: Passwords
25 juni 2018Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Het nieuwe magazine is net verschenen. Met daarin interviews met onder meer Fatoumata Diawara, The Breeders, Eric Vloeimans, Birds of Chicago en Parquet Courts.
Americana-zangeres Patty Griffin
05 september 2015Over precies een week, op zaterdag 12 september, opent de Groningse Oosterpoort haar deuren voor TakeRoot, het toonaangevende eendaagse americana-festival. Wij zien vooral uit naar de optredens van Patty Griffin en My Morning Jacket.
09 september 2013

Zaterdag 14 september vindt in Groningen voor de zestiende keer TakeRoot plaats, het grootste festival voor Amerikaanse rootsmuziek in Nederland. Een de van optredens waar ik het meest naar uitzie is dat van Dawes, countryrockers uit Los Angeles.

07 maart 2012

De viermansformatie Dawes lijkt aan de vooravond te staan van een doorbraak. In juni bespeelt de band de Hollywood Bowl, in het voorprogramma van Glen Campbell. Afgelopen maand stonden ze nog in het bovenzaaltje van Paradiso.

Subscribe to RSS - Dawes