Dayna Kurz
11 januari 2019De Amerikaanse zangeres-liedjesschrijfster Dayna Kurtz bezoekt met haar vaste begeleider Robert Maché (gitaar, zang) de komende periode ons land. Het betekent een hernieuwde kennismaking met deze deels in Vermont en deels in New Orleans woonachtige artiest die zich in ons land bijzonder op haar gemak voelt.
Dayna Kurtz
07 maart 2017Het is moeilijk voor te stellen dat Dayna Kurtz niet op meer handen wordt gedragen. Ze ziet er goed uit, heeft een prachtige stem en is een innemende persoonlijkheid. Slechte albums maakt ze niet. Deze week tourt ze door ons land met haar vaste gitarist Robert Mache.
Recensie
John Hiatt
28 juni 2015De tweede editie van Roots in the Park afgelopen zaterdag in het Utrechtste Julianapark bleek een festijn voor fijnproevers van americana, soul, blues en rock. Hoofdschotel was good old John Hiatt, die in bloedvorm bleek te verkeren. “De oude eik met zijn markante bladerpracht staat nog steeds fier overeind.”
Roots in the Park
22 juni 2015Liefhebbers van americana, soul en blues moeten aanstaande zaterdag naar het Julianapark in Utrecht voor het festival Roots in the Park. Grote trekker is John Hiatt met zijn Combo, zijn enige Nederlandse show. Daarnaast zijn er optredens van onder anderen Dayna Kurtz, The James Hunter Six en de Ben Miller Band.
Roots in the Park
28 april 2015Dayna Kurtz is toegevoegd aan de line-up van het festival Roots in the Park, dat zaterdag 27 juni plaatsvindt in het Utrechtse Julianapark. John Hiatt is – zoals eerder bekend werd – hoofdact met een exclusief optreden.
Subscribe to RSS - Dayna Kurtz