Utrecht Muziekstad
25 mei 2018Utrecht verandert op zondag 3 juni voor de tweede keer in één groot gratis muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad.
'Nachtlicht', het nieuwe album van Eefje de Visser
29 december 2015‘Scheef’ is het eerste nieuwe nummer van ‘Nachtlicht’, het nieuwe album van Eefje de Visser dat in de eerste week van 2016 verschijnt. De video is al te zien.
04 februari 2014

Op zondag 11 mei speelt Eefje de Visser haar laatste clubshow van de 'Het is'-tour in Tivoli in Utrecht. Het is een van de laatste concerten in die historische zaal aan de Oudegracht, want vanaf 21 juni gaat Tivoli over naar het nieuwe muziekcentrum op het Vredenburg.

03 oktober 2013

Wat is er voor een popmuzikant nou eigenlijk romantischer dan met je bandje er op uit trekken om tot in de verste uithoeken van het land de mensen te vermaken? “Supergaaf”, noemt Eefje de Visser het. Na het verschijnen van haar betoverende album 'Het Is' maakt ze momenteel een rondje langs de Nederlandse popclubs.

25 november 2011

‘Ik heb er pas zeven’, vertelde een Heaven-recensent me onlangs tijdens een feestje. Hij had op dat moment nog een maand de tijd om zijn cd-toptien van 2011 samen te stellen, maar dat zal geen gemakkelijke maand zijn geweest. Want een cd in je jaarlijstje moet niet alleen goed zijn, nee die moet je echt hebben geraakt. En als het even kan ook hebben verrast.

Subscribe to RSS - Eefje de Visser