Recensie
Drie Kier Alaaf van Rowwen Hèze
12 november 2017Iets dat serieuzer is dan carnaval bestaat in de zuidelijke Nederlanden niet. Voor velen eerder een lotsbestemming dan een volksfeest. Om carnaval te begrijpen moet je het vieren; het als het ware tot je nemen. Even uitbundig als melancholisch. Een feest, kortom, als het leven zelf met zijn vaak hevige verlangens, valkuilen, verwachtingen én wetmatigheden.
Frank Lammers als Rikkie Black
01 december 2016Na doorslaande successen in het eigen Groninger theater, en onder andere op Lowlands en in Paradiso, brengt het Noord Nederlands Toneel ‘Low Yo Yo’, een hallucinerende trip door de denkwereld van Captain Beefheart deze maand weer op de planken. Met in de hoofdrol Frank Lammers.
JW Roy en Leon Verdonschot
28 oktober 2015Dry Goods & Groceries is het nieuwe album van JW Roy waarmee hij een ode brengt aan zijn muzikale roots: americana. Bij het album zit een prachtig boek met foto’s en verhalen en de door Frank Lammers geregisseerde theatershow trekt die lijn door, met Leon Verdonschot als verhalenverteller. En mogelijk volgt er nog een documentaire.
Subscribe to RSS - Frank Lammers