Frank Sinatra In The Wee Small Hours
11 december 2015Hij was al eerder op televisie, maar zaterdagavond wordt hij weer uitgezonden, de documentaire ‘Frank Sinatra: All Or Nothing At All’. In één ruk dit keer, meer dan drie uur verplichte kost voor wie wil weten waar de popmuziek vandaan komt. Ook in het jubileumnummer van Heaven (#100) aandacht voor The Voice.
Recensie
Bob Dylan
02 november 2015Het concert op zondagavond van Bob Dylan was uitstekend, en dit na de vorige passages in Brussel en Antwerpen (met Mark Knopfler) die me allesbehalve konden overtuigen. Bijna had ik hem opgegeven, maar nu ben ik zeer tevreden dan ik terug Vorst-waarts ben getrokken voor het meer dan tweeduizendste concert in de Never Ending Tour van de 74-jarige meester.
Recensie
Frank Sinatra
01 juni 2015Van Frank Sinatra zijn tal van verzamelalbums in omloop, maar die beslaan meestal één, hooguit twee van de vier periodes waarin zijn loopbaan valt onder te verdelen. De 4cd-box 'Ultimate Sinatra' geeft nu eindelijk een totaaloverzicht van zijn imposante carrière.
20 oktober 2011

R.E.M. sluit de boeken, Coldplay overweegt hetzelfde, nu Radiohead nog! Wat zou het? Er is muziek genoeg en bij wat we al kennen valt altijd iets extra te ontdekken. Teksten bijvoorbeeld. Zo drongen laatst voor het eerst de woorden door van het overbekende 'Chicago (That Toddling Town)'.

Subscribe to RSS - Frank Sinatra