Sam Lee: The Old Wow
11 februari 2020Elke dag ga ik op mijn hometrainer twee uur lang een imaginair pad af. Een speellijst op mijn iPod met gouwe ouwe en recente liedjes houdt de vaart er in.
Frazey Ford,, Ramblin’ Roots
17 oktober 2019Liefhebbers van americana en rootsmuziek hebben Ramblin’ Roots ongetwijfeld al in hun agenda staan. Het jaarlijkse eendaagse herfstfestival in TivoliVredenburg in Utrecht is een garantie voor genot en kwaliteit.
Ramblin’ Roots, Dave Alvin, Jimmie Dale Gilmore, Frazey Ford
20 maart 2019Op zaterdag 19 oktober staat TivoliVredenburg weer geheel in het teken van de soul, americana, blues, alt. country en aanverwante muziekstijlen, tijdens de zesde editie van Ramblin’ Roots! Zojuist heeft het festival de eerste 13 namen bekendgemaakt waaronder een exclusieve Nederlandse show van Dave Alvin & Jimmie Dale Gilmore. Ook de Amerikaanse southernrockformatie North Mississippi Allstars en de geweldige Frazey Ford treden op.
Frazey Ford
19 juli 2016Het concert van Frazey Ford vanavond in de Stevenskerk in Nijmegen is uitverkocht, maar er zijn nog kaartjes voor haar optreden morgen in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Een fijnere besteding van een zwoele zomeravond is nauwelijks voorstelbaar.
Frazey Ford: Indian Ocean
26 augustus 2015'Indian Ocean' was net te laat voor de lijstjes van het afgelopen jaar en veel te vroeg voor die van dit jaar. Een wonderschoon album, waarop folk en soul zich subliem vermengen. “Als je het in één woord zou moeten vatten, dan zou ik zeggen: organisch.” Vanaf zondag tourt Frazey Ford met haar band door ons land.
Frazey Ford
02 maart 2015Deze week is de Canadese Frazey Ford met haar band in ons land. Op haar eind vorig jaar verschenen album ‘Indian Ocean’ vermengen folk en soul zich wonderschoon met elkaar. En een tip: nog niet alle concerten zijn uitverkocht.
Recensie
10 november 2014Sinds ‘Dusty In Memphis’, het legendarische album van Dusty Springfield uit 1969, hebben meer zangeressen hun inspiratie gezocht in Memphis, Tennessee. De vibes in de studio’s waar Al Green, Aretha Franklin, Elvis en talloze anderen muziekhistorie schreven, zijn nog altijd goed.
Subscribe to RSS - Frazey Ford