33 van Hannelore Bedert
28 maart 2018Mijn verhaal ontbreekt in het boekje ‘33’ dat het jongste album ‘Vanaf Nu Doe Ik Alles Wat Ik Wil’ van Hannelore Bedert vergezeld. 33 overpeinzingen over liedjes van de Belgische. Het zijn heel persoonlijke ontboezemingen, want haar liedjes raken mensen vaak diep en bieden nogal eens troost.
Hannelore Bedert: Vanaf Nu Doe Ik Alles Wat Ik Wil
25 december 2017Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. In deze laatste week van het jaar wensen we iedereen fijne feestdagen en een muzikaal mooi 2018 toe. Het nieuwe nummer met de jaarlijstjes ligt in de winkels.
28 februari 2014

Liedjes voor bij Het Afscheid, ze blijven aantrekkelijk, omdat ze woorden geven aan iets dat niet of nauwelijks onder woorden valt te brengen. In ieder geval niet door de nabestaanden op het moment. Want alles wat je dan zegt lijkt te veel, of te weinig.

28 november 2011

Het verhaal is niet zielig, maar wel merkwaardig. In België verkoopt Hannelore Bedert (27) grote zalen uit, treedt ze vaak op in De Laatste Show, de Vlaamse tegenhanger van De Wereld Draait Door en is haar nieuwe langspeler ‘Uitgewist’ weer een hit. In Nederland is ze nagenoeg onbekend en speelt ze geregeld voor amper dertig man. “Toch hebben we het gevoel dat er meer interesse moet zijn.”

Subscribe to RSS - Hannelore Bedert