Henk Hofstede bij Penny Lane
10 april 2019Fab Four-fan Henk Hofstede en Nits-adept Pierre De Decker, auteur van het boek ‘Met NITS op reis’, reisden met Music Trails door het Liverpool van The Beatles. De Decker doet verslag. … a splendid time is guaranteed for all.
Pierre De Decker: met Nits op reis
29 december 2017De Belgische radioman, reporter, fotograaf, muzikant en B&B-gastheer Pierre De Decker maakte samen met Henk Hofstede het prachtige boek ‘met NITS op reis’. Onontbeerlijk voor Nits-fans, maar zo liefdevol gemaakt dat het voor alle liefhebbers van popmuziek een aanrader is.
Recensie
Theaterttournee Avalanche Quartet met werk van Leonard Cohen
12 januari 2016Het Avalanche Quartet vertolkt op magnifieke wijze Leonard Cohen. De populariteit van de bejaarde bard is de laatste jaren alleen nog maar groter geworden en de vraag naar concerten van de hommagegroep rond Nits-voorman Henk Hofstede steeg navenant. Afgelopen zondag was de aftrap van een liefst drie maanden durende theatertournee.
19 november 2013

Nauwelijks publiciteit en toch volle zalen. De Leonard Cohen-tournee ‘Rainy Night House’ trekt meer mensen dan het Avalanche Quartet had durven hopen. Heaven volgt het viertal op weg naar eindstation De Kleine Komedie in Amsterdam. Aflevering 2: Culemborg.

13 september 2013

‘Rainy Night House’ heet het tweede album van het Avalanche Quartet, de formatie rond Nits-zanger Henk Hofstede die zich toelegt op de vertolking van liedjes van Leonard Cohen. In oktober, november en december volgt een uitgebreide tour door ons land.

14 augustus 2012

Volgende week dinsdag en woensdag geeft Leonard Cohen twee stadionconcerten in Amsterdam. De nestor van de singer-songwriters is ongekend populair. In de nieuwe Heaven wordt de geboren Canadees geportretteerd via overpeinzingen en herinneringen van diverse kenners en fans. Lees hier de bijdrage van Henk Hofstede.

Subscribe to RSS - Henk Hofstede