Mavis Staples
24 april 2015Vraag me niet hoe ze het voor elkaar hebben gekregen bij De Oosterpoort in Groningen, maar het programma van de Rhythm & Blues Night zaterdag 2 mei is om je vingers bij af te likken. Top of the bill: Mavis Staples
07 juli 2014Na de Waddeneilanden Terschelling (Oerol), Vlieland (Into The Great Wide Open) en Ameland (MadNes) heeft nu ook het kleinste bewoonde eiland van Nederland een bijzonder festival. Op zaterdag 11 juli is er Let’s Rock The Island op Tiengemeten.
18 juni 2014Hun debuutalbum ‘And Still I Rise’ (2012) was de bluessensatie van dat jaar en de gelegenheidsformatie Heritage Blues Orchestra bewees zich daarna ook live, bijvoorbeeld op North Sea Jazz. Begin juli touren ze door ons land. Ze zijn op diverse podia te bewonderen.
05 maart 2013

Afgelopen juli was het Heritage Blues Orchestra te bewonderen op North Sea Jazz in Rotterdam. Een van de zeldzame optredens van het negenkoppige gezelschap. Deze maand geeft de bluessensatie van 2012 vijf optredens in ons land. Mis ze niet.

10 augustus 2012

Met ‘And Still I Rise’ leverde Heritage Blues Orchestra een verbluffend album af dat het genre overstijgt. Het uit Amerikaanse en Franse muzikanten samengestelde ‘bluesorkest’ treedt niet vaak op. Afgelopen North Sea Jazz was het live te aanschouwen. In maart komen ze weer langs.

Subscribe to RSS - Heritage Blues Orchestra