30 december 2014Net voor oudjaar presenteert Heaven ‘de hemelse jaarlijst’. In het blad staan de favoriete albums van de medewerkers, de afgelopen weken stuurden lezers hun toptiens in – zie onder de kopjes ‘Jaarlijstjes’. Alles bij elkaar gevoegd en geturfd, levert dat mooiste albums op volgens de Heaven community.
29 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
26 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
24 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
22 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
20 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
14 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes Jaarlijstjes.
09 december 2014Voor veel Nederlanders is dit de maand van de Top 2000, het retrofeestje waarin andere albums centraal staan dan die dit jaar zijn verschenen. Wij blikken liever terug op het afgelopen jaar – op de muziek die over vijf tot tien jaar schittert in de Top 2000.
29 november 2014Ieder najaar, als de ‘v’ van lijstjes weer in de maand is, worstelen muziekliefhebbers met de rangschikking van hun tien favoriete albums. Het blijken er altijd weer meer te zijn dan passen in dat magische tiental. En wie moet op één, en wie op twee.
Subscribe to RSS - jaarlijstjes