Jeffrey Foucault
28 augustus 2018Jeffrey Foucault komt naar Nederland. Hij begint zijn tour aanstaande zondag 2 september in het knusse Beusichem nabij Culemborg, op het festival Theater aan de Markt. Daarna geeft de Amerikaan met zijn band – een onvervalste americanageheimtip – nog vijf optredens in de Lage Landen. Mijn gedachten gaan even terug naar onze eerste – wat ongemakkelijke – kennismaking.
Recensie
Tønderfestival
24 augustus 2018Het Deense Tønder behoort al jaren tot de belangrijkste roots- en americanafestivals in Europa. De vierdaagse ontspint zich op vier grote en drie kleinere podia en programmadirecteur Maria Theessink – dochter van de Nederlandse bluesmuzikant Hans Theessink – heeft zowel oog voor gevestigde namen als voor jong, nog te ontginnen talent. Jaar na jaar lokt ze dus een publiek dat zich graag laat verrassen.
De Amerikaanse singer-songwriter Jeffrey Foucault
02 maart 2016Het moet 2006 zijn geweest. Ik was totaal onder de indruk van ‘Strange Conversation’, het toen net verschenen album van de Amerikaanse liedjesschrijfster Kris Delmhorst. Die zou en moest ik spreken. Er zat nog iemand bij. Haar man. Toen we klaar waren met het interview vroeg hij out of the blue waarom ik hem niet wilde spreken. Hij had het volste recht.
Subscribe to RSS - Jeffrey Foucault