Joan Baez
13 maart 2018Haar afscheidsconcert in Koninklijk Theater Carré op 1 juni was in een vloek en een zucht uitverkocht. Veel teleurgestelde fans zullen dan ook verheugd zijn dat Joan Baez heeft besloten haar afscheidstournee te verlengen en nóg een show in Carré te doen.
Joan Baez: Whistle Down The Wind
05 maart 2018Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Het nieuwe nummer ligt nu in de winkels.
Joan Baez
08 november 2017Joan Baez geeft vrijdag 1 juni 2018 in het Amsterdamse Carré haar laatste optreden in Nederland. De legendarische folkzangeres heeft besloten dat het welletjes na een carrière van bijna zestig jaar. De kaartverkoop start aankomende donderdag om 10:00 via Carré.
Recensie
15 september 2014Hoe jonger de zanger, hoe zwaarder de thema’s. Terwijl de oude garde grossiert in levenslustig jolijt, wordt er bij de jonkies nog behoorlijk in het bier gejankt. Melancholie geeft de muze vleugels. Jong geleerd lijkt oud afgeleerd, zo kan men concluderen na TakeRoot.
11 augustus 2014De nieuwe Heaven staat in het teken van TakeRoot, het americanafestival dat dit jaar op zaterdag 13 september plaatsvindt in De Oosterpoort in Groningen. Het belooft een gedenkwaardige editie te worden met optredens van Daniel Romano, Joan Baez en John Fullbright.
07 maart 2014

Folklegende komt Joan Baez komt naar Nederland voor een optreden op TakeRoot, het rootsfestival dat zaterdag 13 september in de Groningse Oosterpoort plaatsvindt. Het is de eerste naam die het festival bekend heeft gemaakt.

Subscribe to RSS - Joan Baez