Jonathan Jeremiah
07 januari 2020Geconcentreerde blikken in een Amsterdamse studio. De strijkers van Amsterdam Sinfonietta en de Britse singer-songwriter Jonathan Jeremiah proberen elkaar op het gehoor blindelings te vinden. Glimlach op de gezichten als de klik wordt gevonden. Het zijn de laatste ‘trainingsmeters’ voor de start van de Breder dan klassiek-tournee op 7 januari in Groningen.
Take Me To Church in Haarlem
05 oktober 2016Jonathan Jeremiah in de Sint-Bavokerk en pianist Joep Beving in de Groenmarktkerk. Dat zijn grote trekkers van de tweede editie van Take Me To Church dat vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober plaatsvindt in twee kerken in Haarlem.
Jonathan Jeremiah
04 juni 2015Jonathan Jeremiah maakt in eigen land vooralsnog weinig los, maar in Nederland staat de Londense singer-songwriter zaterdag op Pinkpop. Zijn nieuwe album ‘Oh Desire’ draait om het thema migratie. “Ieder mens moet overal ter wereld kunnen wonen en werken.”
06 mei 2013

“Ik zie er naar uit om de clubtour te doen”, zegt Stevie Ann. Ter ondersteuning van het uitkomen van haar nieuwe album ‘California Sounds’ geeft de geboren Limburgse in de maand mei met band vijftien optredens in ons land.

Subscribe to RSS - Jonathan Jeremiah