Pleegde Kurt Cobain zelfmoord?
14 juli 2015Deze maand verschijnt ‘Soaked In Bleach’, een spraakmakende documentaire over de door velen in twijfel getrokken zelfmoord van Kurt Cobain. Heaven geeft 10 exemplaren weg. Hoe maak je kans? Dat lees je in onze totaal vernieuwde nieuwsbrief die binnenkort verschijnt. Aanmelden is gratis - zie hiernaast.
Montage Of Heck
13 mei 2015De rockumentaire ‘Montage Of Heck’ over Kurt Cobain bevat unieke archiefbeelden van de grungerocker en openhartige interviews met zijn naasten. Regisseur Brett Morgen: “Ik hoop dat mensen hem nu gaan begrijpen.”
03 april 2014Zaterdag is het alweer twintig jaar geleden dat Kurt Cobain de hand aan zichzelf sloeg. Die avond is er op Nederland 3 de documentaire 'Nirvana/Nederland/Nevermind', waarin ooggetuigen, fans en betrokkenen de impact van het weergaloze grungetrio proberen te verklaren.
27 augustus 2013

Op donderdag 19 september is er in Melkweg Cinema een eenmalige Nederlandse vertoning te zien van Live And Loud, de registratie van het meeslepende concert dat Nirvana december 1993 in Seattle gaf. Nirvana in optima forma.

24 juli 2013

Heaven leukt de vakantieperiode op met een wekelijkse quiz. Iedere woensdag publiceren we vier namen, van wie er één niet in het rijtje past. De oplossing van vorige week was: Joni Mitchell. De nieuwe opgave luidt: Kurt Cobain | Sid Vicious | Paul McCartney | Pete Doherty

29 maart 2012

Vanaf mijn veertiende luister ik naar Nirvana. In mijn vaders platenkast had ik ‘Nevermind’ ontdekt. Ik luisterde maar snapte het nog niet echt. Wanneer de bom precies insloeg weet ik niet meer, maar er gebeurde iets dat tot de dag van vandaag voortbestaat.

Subscribe to RSS - Kurt Cobain