Recensie
11 januari 2015Los Lobos spelen zo geconcentreerd dat het zelfs ongeïnspireerd lijkt. Een pure muziekervaring. Een cliché, maar dat was het wel degelijk: eerlijk, onversneden en sensationeel saai om te zien. En zo ga je een ervaring rijker de straat op.
11 juli 2014Na vijf jaar geven Los Lobos eindelijk weer eens een clubshow op vaderlandse bodem en wel op zondag 20 juli in de hoofdstedelijke poptempel Paradiso – een van hun favoriete zalen, dus dat belooft wat. Als amuse-gueule een sterk verhaal uit de oude doos: hoe Paul Simon de amigos de musica ooit een oor aannaaide.
Recensie
16 februari 2014

Liveplaten. Ik heb er niet zo veel mee, nooit gehad ook. En toch behoren er inmiddels al aardig wat tot mijn lievelingsalbums. Afgelopen najaar verschenen er liefst drie die ik met de lente in zicht nog steeds geregeld draai: Ry Cooder, Los Lobos en Nick Cave.

01 oktober 2012

Tijdens de auditie moest de grote man van Los Lobos bij wijze van proef voor de vuist weg een mopje accordeon toevoegen aan op een op zich eigenlijk al voltooid lied. Wanneer Bob Dylan na afloop er het zwijgen toe zou doen, zo werd hem vooraf verteld, dan was hij voor het toelatingsexamen geslaagd.

Subscribe to RSS - Los Lobos