Lucinda Williams
23 juni 2016Aanstaande zaterdag is Naked Song, het festival waarbij de liedjes centraal staan. Vanaf 16.00 uur in Muziekgebouw Eindhoven, met dit jaar Lucinda Williams als headliner en Douwe Bob met strijkkwartet.
Luka Bloom, idealistische romanticus
22 april 2016Zijn nieuwe album heet ‘Frúgalisto’, wat zoveel betekent als matiging in de zin van consuminderen, want we moeten onze planeet voor toekomstige generaties wel leefbaar zien te houden. Als vanouds toont Luka Bloom zich een idealistische romanticus, die het leven omarmt zonder zijn ogen te sluiten voor de harde werkelijkheid.
Recensie
Luka Bloom
29 oktober 2015Drie jaar na zijn vorige passage stond de fijne singer-songwriter uit Ierland nog eens op het podium in C-Mine. Luka Bloom wandelde het podium op met een kopje gemberthee in de hand en riep al van ver naar het publiek, opgewekt als hij altijd is. Hij zette zich neer naast zijn drie gitaren en een mooie ruiker bloemen, zowat zijn standaarduitrusting op het podium.
08 november 2012

Morgen start Luka Bloom in Deventer weer eens een Nederlandse tournee van liefst acht concerten, die hem van Groningen tot Heerlen en Den Haag zal voeren. Eerder dit jaar gaf hij al een viertal hartverwarmende optredens pal na het verschijnen van zijn album 'This New Morning'.

21 juni 2012

“Tussen 1986 en 1994 heb ik voortdurend solo getourd met die intensieve en energieke gitaarspeelstijl.” Luka Bloom, de sympathieke Ierse singer-songwriter maakt slaande gebaren met zijn rechterarm. “Het was niet vol te houden.”

26 april 2012

Op 14 mei verschijnt ‘This New Morning’ van Luka Bloom, meteen gevolgd door drie optredens. Heaven sprak de Ierse singer-songwriter aan de vooravond van de release. “Ik heb een goed gevoel over dit album. Het is af.”

Subscribe to RSS - Luka Bloom