Fort 33 in Leusden
20 juni 2017In the Woods, een van de 'oudste’ kleine podia gaat verhuizen. Van het pittoreske Lage Vuursche naar Leusden. Ad Vanderveen and guests verzorgen op 16 september het eerste optreden op de nieuwe locatie: Fort 33.
16 januari 2015Canada kent een hele reeks geweldige singer-songwriters: Leonard Cohen, Joni Mitchell, Neil Young, Gordon Lightfoot, Bruce Cockburn, Ron Sexsmith en, niet te vergeten, Lynn Miles. Weinig anderen kunnen liefde en eenzaamheid zo verschroeiend bezingen als zij. Komende week tourt de zangeres uit Ottawa weer door ons land.
15 januari 2015In alle jaren dat ik concerptips vergaar voor deze site verbaas ik me met grote regelmaat over de populariteit van sommige optredens – en het gebrek aan belangstelling voor andere. Het is duidelijk dat ik totaal ongeschikt zou zijn als boeker of programmeur.
28 januari 2013

Hier is het geruisloos voorbijgegaan, maar in haar woonplaats Ottawa is het gevierd: het 25-jarig jubileum van de Canadese singer-songwriter Lynn Miles. Niemand kan liefde en eenzaamheid zo verschroeiend bezingen als zij.

Subscribe to RSS - Lynn Miles