Recensie
The Natalie Merchant Collection
20 september 2017Als ik de baas was van het journaal, zou ik vrijwel elke dag berichten over de activiteiten van de Amerikaanse zangeres-liedjesschrijfster Natalie Merchant. Gewoon om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Naast de frequente aanvoer van uiteenlopende muzikale producties is zij als moeder verantwoordelijk voor de opvoeding van haar dochter. Daarnaast reserveert ze veel tijd voor diverse maatschappelijke projecten.
Recensie
Natalie Merchant
12 november 2015‘Paradise Is There’, het nieuwe album van Natalie Merchant, stelt me voor een dilemma. Het is een remake van ‘Tigerlily’ uit 1995, het fenomenale album dat destijds de flitsende start van haar solocarrière betekende. ‘Paradise Is There’ is prachtig, maar komt het uit de schaduw van zijn beroemde voorganger?
12 december 2014Lijstjes, lijstjes, lijstjes. We krijgen er geen genoeg van zo aan het eind van het jaar. Heaven geeft iedereen de kans zijn beste tien albums van 2014 te publiceren op onze website. U kunt ze inzien onder de kopjes ‘Jaarlijstjes’.
01 juni 2014Ooit was Natalie Merchant (50) een popidool, als frontvrouw van het populaire 10,000 Maniacs. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken ‘grand lady’. Heaven sprak haar bij het verschijnen van haar jongste album ‘Natalie Merchant’.
Subscribe to RSS - Natalie Merchant