Recensie
'Vigilant' van Meuris
23 april 2017Je mag het eigenlijk niemand toewensen (sic), maar toch: wat gun ik het Stijn Meuris dat ie op een dag - liefst niet te lang na nu - wordt ontdekt door De Wereld Draait Door. Dat de redactie, op zoek naar een goed geïnformeerde, welbespraakte Vlaming met een even heldere als kritische kijk op de wereld, de 52-jarige veelkunner uit Noord-Limburg vraagt om aan te schuiven. En, omdat ie er toch is, meteen maar een minuutje vol te zingen.
Recensie
Stijn Meuris geeft tekst en uitleg
03 oktober 2015Zoals een slager in de regel niet zijn eigen vlees dient te keuren, kan een artiest de beoordeling van zijn werk beter overlaten aan een derde partij. Tenzij ‘de slager’ met frisse blik naar zijn werkt kijkt en naast de successen de missers deelt. Dat doet Vlaming Stijn Meuris in 'Tekst & Uitleg', waarin hij de helft van al zijn 122 liedteksten van commentaar voorziet.
07 april 2015Het is de tijd van de ronde getallen voor Stijn Meuris. In december 2014 bereikte de Vlaamse artiest de leeftijd van 50 jaar, en op 1 april was het 25 geleden dat hij met zijn destijds inderhaast opgerichte band Noordkaap de Humo Rockrally won. Op 8 april staat hij daar uitgebreid bij stil tijdens de 25/50 show in AB te Brussel.
Subscribe to RSS - Noordkaap