Recensie
Mary J Blige
13 juli 2015De organisatie van North Sea Jazz vindt het medium Heaven niet ‘relevant’ voor het festival, dus werd onze aanvraag voor een perskaart voor het tweede jaar op rij afgewezen. Wij vinden North Sea Jazz nog wel relevant, dus hebben we zelf kaartjes gekocht.
16 maart 2013

North Sea Jazz is misschien wel het eerste festival dat een merk op zich werd. Sinds 1976 zijn de drie dagen in juli – eerst in Den Haag, later in Rotterdam – een must voor liefhebbers van jazz, en lang niet alleen maar jazz. De archieven worden nu ontsloten.

09 juli 2012

Honderdvijftig optredens van meer dan 1500 artiesten in één weekend. Op de maandag na North Sea Jazz ben je benieuwd naar de recensies, maar eigenlijk is iedere bespreking onbegonnen werk. Want op elk moment van het festival zijn er wel vier optredens tegelijk aan de gang.

29 april 2012

Afgelopen vrijdag heeft de organisatie van North Sea Jazz het programma bekendgemaakt. Het driedaagse festival, van vrijdag 6 juli tot zondag 8 juli in Ahoy Rotterdam, kent een zeer gevarieerde line-up.

Subscribe to RSS - North Sea Jazz