Robert Mapplethorpe en Patti Smith
08 februari 2016De met lovende kritieken overladen voorstelling ‘They Are Just Kids’, over de jonge geliefden en soul mates Patti Smith en Robert Mapplethorpe is alleen nog deze maand te zien. Voor het optreden op 24 februari in het Grand Theater in Groningen heeft Heaven 2 vrijkaarten in de aanbieding.
Recensie
Patti Smith viert veertigjarig jubileum debuutalbum 'Horses'
27 oktober 2015Afgelopen zaterdag vond in TivoliVredenburg de tweede editie van Ramblin’ Roots plaats. Elders in het Utrechtste muziekpaleis vierde Patti Smith de veertigste verjaardag van haar klassieke debuutalbum ‘Horses’. “Twee culturen onder één dak. Individualiteit versus het collectief. Mens of maatschappij.”
Recensie
M-Train, het nieuwe boek van Patti Smith
17 oktober 2015Dat The Godmother Of Punk ook kan schrijven en hoe, bewijst Patti Smith nu eens te meer met ‘M-Train’, een soort literair logboek van zo’n twee jaar, waarin ergens halverwege Sandy over New York raast. “Een veelheid aan samenballende krachten leek alle herinneringen bijeen te brengen.”
14 oktober 2013

In de nieuwe Heaven een Top 50 van de meest relevante singer-songwriters van de wereld plus hun essentiële albums. Natuurlijk zijn er ook tientallen discutabele afvallers. Om nog maar te zwijgen van de randgevallen. Lees, kijk en luister!

Subscribe to RSS - Patti Smith