Peter Pan Speedrock
01 december 2015Nooit meer 'loud, mean, fast & dirty'. Peter Pan Speedrock uit Eindhoven Rockcity Eindhoven kapt er volgend jaar mee. De volgens velen hardst werkende band en zonder meer hárdste band van Nederland en wijde omtrek heeft er dan twintig dienstjaren op zitten en bedankt zijn vele fans met een internationale afscheidstournee.
Line-up Speedfest15
21 oktober 2015‘Loud Mean Fast & Dirty!’ Het motto van Speedfest klinkt stukken dreigender dan het muziekfestijn in het Eindhovense Klokgebouw in werkelijkheid is. Wie 21 november aantakt bij het tiende samenzijn van de congregatie van de broeders & zusters in metal, rock, rockabilly en punk ervaart vooral de component die net buiten de slogan is gevallen: Fun. Proberen? Heaven geeft 2x2 kaarten weg!
14 november 2014Proficiat Rolf de Wit uit Dongen en Nicole Verstappen uit Panningen. Jullie mogen met partner naar Speedfest, het jaarlijks rockfeestje van Peter Pan Speedrock dat 22 november voor de negende keer wordt gehouden in het Eindhovense Klokgebouw. Met de complimenten van Heaven en het Speedfest-team.
05 november 2014‘No fillers, just killers!’ Dat is het adagium van het jaarlijkse festival Speedfest in Eindhoven. Ook bij Speedfest #9, op 22 november als vanouds in het Klokgebouw, zal het publiek zich geen moment hoeven te vervelen. En Heaven heeft kaartjes.
29 oktober 2013

Peter Pan Speedrock, standplaats Eindhoven Rockcity, is voor velen een synoniem voor een bak herrie: vuige, loeiharde, razendsnelle, explosieve en hyperactieve rock met een saus van metal en punk. Dat klopt helemaal en het gaat al jaren zo. En het gaat goed.

Subscribe to RSS - Peter Pan Speedrock