Pinguin radio logo
31 maart 2020Ook dit jaar kun je stemmen op de Top van de IJsberg van Pinguin Radio, de 150 beste songs uit de popgeschiedenis. Ga naar de site van het webstation, stel jouw songs voor, en beluister het eindresultaat op Tweede Paasdag, maandag 13 april. We zitten dan toch nog met zijn allen in lockdown.
Pinguin Radio
03 maart 2020Vanavond is er weer een uur lang Heaven op Pinguin Radio. Iedere dinsdagavond van 22 tot 23 uur. Kun je niet luisteren, niet getreurd. Alle wekelijkse uitzendingen zijn te beluisteren als podcast. Ga daarvoor naar Pinguin Radio.
Pinguin Radio
24 januari 2017Vanavond is er weer een uur lang Heaven op Pinguin Radio. Van 22 tot 23 uur hoor je Foxygen, Damien Jurado & Richard Swift, Tim Darcy, Roberto Fonseca & Rafael Lay, Howe Gelb en nog veel meer. Pinguin Radio is te beluisteren via internetradio en KPN ITV (kanaal 828). Of via de website: www.pinguinradio.com.
Cover van popmagazine Heaven met Robert Ellis
12 oktober 2016De nieuwe editie van Heaven ligt vrijdag aanstaande in de winkel – of op de mat van wie abonnee is. In het blad interviews met onder anderen Robert Ellis, Nynke Laverman, The Watchman, Ethan Johns, Bombino, Warpaint, Ryley Walker, Kevin Morby en Barrelhouse. De soundtrack van het nieuwe nummer is al te beluisteren.
Logo van Pinguin Radio
21 april 2016Zaterdag 30 april is de 3e editie van Pinguins in Paradiso. Met optredens van My Baby, Gengahr, Shakey Graves, Bombay, Pretty Vicious en The Great Communicators. En vanaf 1.00 uur tot sluitingstijd DJ Arnold van Kiss All Hipsters. Heaven heeft 3x2 kaartjes te geef voor dit muzikale feest.
Logo Pinguin Radio
08 maart 2016Pinguin Radio en Popmagazine Heaven delen twee belangrijke eigenschappen: een passie voor goede muziek en een volstrekt onafhankelijke opstelling. Dat moest natuurlijk tot een samenwerking leiden. Vanavond is het zo ver en van 22.00 tot 23.00 een uur lang Heaven-muziek te horen.
Subscribe to RSS - Pinguin Radio