Pokey LaFarge: Rock Bottom Rhapsody
18 maart 2020De eigenzinnige Pokey LaFarge komt met nieuw een album en mogelijk – maar op dit moment is dat door de coronaperikelen natuurlijk wat onzeker – eind april voor een paar optredens naar Nederland en België. En de muziek belooft wat, want een verhuizing van de Midwest naar Los Angeles werd hem bijna fataal.
Walter Trout
29 april 2017Vanavond staat de Groningse Oosterpoort in het teken van de Rhythm & Blues Night. De 27e editie alweer – ‘blues is alive and kicking’ – met een prachtig programma waarin alle uithoeken van het genre worden verkend.
Jimmy LaFave op Ramblin’ Roots
01 juli 2015De tweede editie van het roots & americana-festival Ramblin’ Roots is op zaterdag 24 oktober in Utrecht. De eerste namen zijn bekend gemaakt en de voorverkoop is gestart.
16 oktober 2012

Pokey LaFarge and the South City Three doen België en Nederland weer even aan. The Low Countries hebben een vaste plek in het hart van de western swingers. Hun nieuwste album heet ‘Live In Holland’, opgenomen in Paradiso. Vanavond staan ze in Antwerpen, morgen in Groningen, woensdag in Paradiso, en vrijdag in Eeklo.

10 april 2012

Pokey LaFarge maakt serieus werk van Nederland. In drie weken treden hij en zijn South City Three dertien keer bij ons op. We zijn onderdeel van een heel vroege Never Ending Tour – Pokey LaFarge houdt van reizen.

Subscribe to RSS - Pokey LaFarge