Richard Shindell
10 oktober 2019Richard Shindell is een van onze favoriete singer-songwriters. Veel albums maakt de Amerikaan niet, maar ieder album is wel raak. En aangezien hij al ruim 25 jaar platen maakt, kan hij bogen op een indrukwekkend oeuvre. In november komt hij naar ons land voor. Bij het verschijnen van zijn jongste album Careless – drie jaar geleden – sprak Heaven hem.
'Careless' van Richard Shindell
29 augustus 2016

Zo vaak is hij niet te zien in onze contreien, de excellente singer-songwriter Richard Shindell. We zien dan ook uit naar zijn tournee die zaterdag 3 september aanvangt en hem langs diverse podia brengt. Zijn nieuwe album ‘Careless’ komt officieel 9 september uit, maar is – fan als we zijn – hier al te beluisteren.

Blue Room Sessions in Den Bosch
10 augustus 2016Veertien kleine podia hebben de handen ineengeslagen en gaan meer samenwerken. De podia – vaak al jaren actief, verspreid door het hele land – richten zich op liefhebbers van luistermuziek. Het eerste wapenfeit is de gezamenlijke website.
Richard Shindell
06 augustus 2016Sinds zijn debuut ‘Sparrows Point’ in 1992 heb ik een zwak voor de Amerikaanse singer-songwriter Richard Shindell. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album ‘Careless’ en komt hij voor zes optredens naar ons land. Een van de beste onbekende singer-songwriters, in de league van Townes Van Zandt, John Gorka en David Olney.
Subscribe to RSS - Richard Shindell