Robert Plant: Carry Fire
16 oktober 2017Heaven verschijnt tweemaandelijks, albums komen dagelijks uit. Daarom geven we wekelijks een korte update van releases die ons meteen opvallen of die anderszins de moeite van het ontdekken waard zijn. Verwacht geen uitgebreide recensies, die verschijnen nog altijd – met meer reflectie – in het magazine. Het nieuwe nummer is net uit. Met veel aandacht voor americanafestivals Ramlin’ Roots en TakeRoot.
08 december 2014Voor veel Nederlanders is dit de maand van de Top 2000, het retrofeestje waarin andere albums centraal staan dan die dit jaar zijn verschenen. Wij blikken liever terug op 2014 – op de muziek die over vijf tot tien jaar schittert in de Top 2000.
Recensie
26 juni 2014Ruim twee weken na zijn optreden op Pinkpop, alwaar hij in de schaduw stond van de gefossiliseerde Rolling Stones, blijkt Robert Plant in de Keulse club E-Werk allesbehalve versteend. De gewezen zanger van Led Zeppelin toont zich een muzikale omnivoor met een beweeglijke geest en de stem van een hongerige hyena.
Subscribe to RSS - Robert Plant